Na de zomer en het nagieten van de ‘dubbel’ en het kamp zijn de spelers afgelopen week weer begonnen met de veldtrainingen, de week ervoor konden de spelers al worden klaargestoomd op de atletiekbaan van het EMMA-stadion in Hoensbroek door onze fysical coaches Monique en Ron Roberts, vanavond spelen de 3 g-teams gezamelijk de openingswedstrijd van het seizoen tegen het Eerste Senioren elftal van EHC/Heuts. De Aftrap is om 19.30 op De Dem, de spelers dienen om 18.45 aanwezig te zijn.

En ook de competitie-indeling en programma is bekend, G1 & G2 spelen dit najaar in de 1e Klasse B, G3 debuteert in de 3e Klasse B.

Tegenstanders van G1 & G2 zijn FC Kerkrade-West G1 uit Kerkrade, FC Oda G1 uit Weert, SV Heythuysen G1 uit Heythuysen & RKHSV G1 uit Maastricht, De Thuiswedstrijd van G1 worden om 13.30 afgetrapt, G2 om 11.15.

 

G3 neemt het in z’n poule op tegen RKSV Minor G1 uit Nuth, SV Brunssum G1 uit Brunssum, Caesar G1 uit Beek, RKHSV G3 uit Maastricht & MVC’19 G2 uit Maasbree. G3 trapt thuis vast af om 9.00.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *