Aan het begin van dit najaarsseizoen liep Olaf den Hollander, onze keeperstrainer en vader van Leroy den Hollander, voor aanvang van de wedstrijd tegen SV Brunssum met een aantal dozen over het sportpark De Dem. Niemand had een idee wat daar in zat en ook niet wie de mensen waren, die met Olaf mee waren gekomen. Gedurende de warming-up van EHC G2 kwamen Olaf en zijn geheimzinnige gasten het veld opgelopen om de groep iets te vertellen. Een van zijn gasten was Dennis Zieltjens, manager van STAR Oil Gas Power South branch, en Olaf had hem verteld over alle activiteiten en gezelligheid bij het Genieten-voetbal van EHC. Daarop had zijn werkgever aangegeven, dat hij graag iets voor EHC wilde betekenen.

STAR Oil Gas Power is gespecialiseerde marktleider in projectmanagement, consultancy én detachering binnen de Oil, Gas, Power en gerelateerde industrieën. In 15 jaar tijd zijn zij uitgegroeid tot de marktleider in de Benelux en bieden zijn ondersteuning op het gebied van engineering, project consultancy, Construction & Maintenance, Safety & Environmental en Marine & Offshore met vestigingen in Nederland, België en Duitsland.

Voor EHC G2 hebben zij voor iedere speler een mooie rugzak voor de sportkleding gesponsord met nog een aantal leuke extraatjes. Wij willen Dennis Zieltjens en STAR dan ook van harte bedanken voor deze leuke verrassing en natuurlijk ook Olaf den Hollander om dit tot stand te brengen.

2 reacties op “Leuke verrassing voor EHC G2”

  1. ilona schreef:

    Geweldig toppers, mooi om er een sponsor bij te hebben.

  2. Olaf den Hollander schreef:

    Bedankt Robin, je hebt het mooi verwoord!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *